3. 2. 2022.

  1. Kod crkve na Cibljanici, prije godinu dana rađena je kanalizacija po pješačkoj stazi,sada su napokon stazu asfaltirali, ali pored staze su velike rupe i kanali, koji su ostali, jako grdo i opasno za pješake, takođe toplana Velika Gorica je postavljala cjevi od Cibljanice do naše zgrade Jurja Dobrile od 2 – 16 br.preko puta crkve Cibljanice ta livada užasno izgleda, kada su zatrpali kanale uopće nisu izravnali, tako da izgleda užasno.
  2. Molim Vas da se popravi, asfaltira pješačka staza od Zagrebačke ulice, u ulicu Dr Jurja Dobrile, pored groblja, ta pješačka staza je užasna, rupa do rupe, opasna za pješake a posebno za malu djecu a tu se najviše šetaju mala djeca jer su tu pored dječija igrališta, pa Vas molim ako možete to popraviti, to nam je najbitnije.
  3. Molim Vas ako možete što učiniti sa toplanom Velika Gorica zbog čega imamo tako velike račune za grijanje, kada smo sada spojeni na jednu kotlovnicu na Cibljanici, tako smo smanjili troškove, jer umjesto 5 kotlovnica sada smo svi na jednoj kotlovnici. Imamo jako velike račune za grijanje, to je nepodnošljivo.
  4. Stara kotlovnica u ul. Dr Jurja Dobrile 8.užasno smrdi po nafti, zvali smo toplanu ali ništa nisu učinili. 
  5. Molim Vas ako možete što učiniti za noćnu rasvjetu, ne svjetle lampe iza zgrade Dr Jurja Dobrile od 2-8.Zvali smo, ali ništa nisu napravili samo su obećavali.

Andro Mršić